•Kampvervoer voor jeugdverenigingen•Onderhouds- en herstellingswerken•Verkaveling Oude Liersebaan-Oude Mechelbaan•Inrichting kerkhof Wiekevorst•Vernieuwen dak kleuterschool Pijpelheide•Vlaanderen Muziekland•Nieuwe ECAT-campagne•Inz. kurken stoppen

Nieuws vanuit het schepencollege

Kampvervoer voor jeugdverenigingen
Het college gaat akkoord met het voorstel van de jeugddienst en technische dienst voor het organiseren van kampvervoer voor Heistse jeugdverenigingen. 15 jeugdverenigingen maken deze zomer gebruik van deze gemeentelijke service.

Onderhouds- en herstellingswerken gemeentewegen
Het college start de openbare aanbesteding voor het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken aan geweentewegen in 2011. De offertes moeten ten laatste op 22 augustus 2011 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.

Verkaveling Oude Liersebaan - Oude Mechelbaan
Het college start de openbare aanbesteding voor het uitvoeren van infrastructuurwerken in de verkaveling Oude Liersebaan - Oude Mechelbaan. De offertes moeten ten laatste op 23 augustus 2011 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.

Inrichting kerkhof Wiekevorst
Het college start de openbare aanbesteding voor de inrichting van het kerkhof in Wiekevorst. De offertes moeten ten laatste op 2 september 2011 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.

Vernieuwen dak kleuterschool Pijpelheide
Het college stelt een firma aan voor het vernieuwen van het dak van de gemeentelijke kleuterschool in Pijpelheide. De opdracht wordt gegund voor de prijs van 47.646,27 euro incl. btw.

Nieuws vanuit de gemeente

Vlaanderen Muziekland
De muzikale karavaan van Vlaanderen Muziekland strijkt dit jaar neer in Heist-op-den-Berg! Maak het live mee vanop de eerst rij en kom meefeesten op zaterdag 2 juli op het plein voor CC Zwaneberg. Meer weten?

Nieuwe ECAT-campagne
Heist-op-den-Berg lanceert een nieuwe, lokale preventiecampagne rond alcohol. Doe mee met de wedstrijd en win een leuke prijs! Meer weten?

Inzameling kurken stoppen
Vanaf 1 juli start IOK Afvalbeheer met de selectieve inzameling van kurken stoppen op de containerparken, in samenwerking met vzw Huize Monnikenheide. Meer weten?